TRAPPER

Giv dine trapper nyt liv


Trænger dine trapper til en kærlig hånd? Det er ingen hemmelighed, at trapper bliver slidte over tid. Det kan der derfor være mange grunde til, men det er oftest som følge af manglende vedligeholdelse, dagligt slid eller på grund af det danske vind og vejr. En slidt trappe er ikke kun trist at se på, men den kan også være usikker og direkte farlig at bruge.


Hvis man er ude for, at materialet på ens trapper er begyndt at smuldre, så er det vigtigt, at man hurtigst muligt får taget kontakt med en professionel murer, så man undgår, at skaden breder sig. Dermed kan man undgå at skulle investere i en helt ny trappe.


Hos Hovedstadens Byg & Bad står vi derfor klar til at hjælpe i forbindelse med renovering af trapper, så du kan være sikker på, at dine trapper holder mange år frem i tiden. Udover at du opretholder holdbarheden sørger du også for at det æstetiske udseende bliver smukt og præsentabelt igen.


Hvad koster en trapperenovering?


Prisen på vores en trapperenovering afhænger altid af omfanget af opgaven. Ingen opgaver er helt ens, og det kan være meget forskelligt, hvilke ønsker man har, og om trapperne skal renoveres eller skiftet helt ud. Vi sørger altid for, at du får det til en fordelagtig pris.


Du er også velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde frem til den helt rigtige pris til netop dit projekt.


Få et godt tilbud på trapper


Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at give et godt tilbud. Du kan ringe til os på 40 19 89 29, sende en besked via kontaktformularen på siden eller sende os en mail på kontakt@bad-byg.dk.

Vi står klar til at rykke ud på hele Sjælland.