FACADERENOVERING


Forny din facade

- og giv dit murværk en længere levetid


Er tidens tegn begyndt at vise sig på facaden?

Så står vi klar til at hjælpe. Med over 20 års erfaring, stiller vi vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, diverse skader eller manglende vedligeholdelse har gjort, at din facade ikke længere er så køn at se på.


Hvad er fordelene ved facaderenoveringer?


Der kan være mange grunde til, at man ønsker at få lavet en facaderenovering. Det kan være, at man ønsker at ens facade skal have et nyt og smukt udseende, og man kan derfor præge det æstetiske udtryk, som ens bygning viser udadtil. Hermed giver man ens eksisterende facade nyt liv. Nogle oplever, at facaderenovering kan give en følelse af, at man har fået et helt nyt hus. Hvis man f.eks. har haft den samme bygning, siden den blev bygget, så kan man få den glæde tilbage, som man havde dengang huset stod færdig i sin tid.


Hvad koster facaderenoveringer?


Prisen på vores facaderenoveringer afhænger altid af omfanget af opgaven. Ingen opgaver er helt ens, men vi sørger altid for, at du som kunde får en facaderenovering til en fordelagtig pris. For at få den helt eksakte pris, anbefaler vi, at du kontakter os, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige pris på netop dit projekt.


Få et godt tilbud på facaderenoveringer


Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give et godt tilbud. Du kan ringe til os på 40 19 89 29, sende en besked via kontaktformularen på siden eller sende os en mail på kontakt@bad-byg.dk. Vi står klar til at rykke ud på hele Sjælland.