BADEVÆRELSER

Drømmer du om et nyt badeværelse?

- Lad os hjælpe dig i mål


Når du køber et nyt hus eller en ny lejlighed, er der ofte mange som vælger at renovere eller udskifte deres badeværelse.


De fleste ved godt, at der er uendelige muligheder for at sammensætte sit eget unikke og personlige præg på badeværelset. Dog kan det også være forvirrende, da der er en lang række designs og materialer at tage stilling til.


Det vigtigste er, at materialerne overholder lovgivningen, og at designet passer til temperament og stilen i huset. Når badeværelser skal designes, er der en lang række vådrumsregler, der skal overholdes. Oftest ændres reglerne fra år til år.


Hos Hovedstadens Bad & Byg ApS har vi over 15 års erfaring med design af unikke badeværelser på baggrund af unikke ønsker og med udgangspunkt i aktuel lovgivning. Vi forsøger altid at lytte til unikke ønsker samtidig med, at vi ved, hvad der tager sig bedst ud udseendemæssigt. Derfor er vi hele tiden i dialog med dig som kunde under forløbet.

Udover den håndværksmæssige erfaring og kærlighed til murerfaget, sørger vi for at holde vores viden og uddannelse ajour ved løbende at tage kurser og uddannelser hos Dansk Byggeri.

Du kan læse mere om dine garantier som kunder hos os under “Garanti” eller ringe til Martin på tlf. 40 19 89 29 for forespørgsler og tilbud på badeværelser og murerarbejde.


Vores metoder tager udgangspunkt i SBI 252 vådrumsreglementet, som er din garanti for at aktuelle love og standarder er overholdt.